آموزشی

درباره آموزش

مهارت های سخت برای رزومه

 مهارت های سخت برای رزومه شما (نمونه ها)

مهارت‌های سخت بیشتر فنی هستند و هر صنعت یا نوع شغل معمولاً مجموعه مورد نیاز خود را دارد. پیدا کردن اینکه چه طیفی از مهارت‌های سخت انتظار می‌رود در رشته خود داشته باشید، ممکن است نیاز به تحقیقات داشته باشد. در اینجا نمونه هایی از مهارت های سخت وجود دارد که در بسیاری از صنایع مورد تقاضا هستند. (مطمئن شوید که به دقت به شرح شغل نگاه کنید و مشخص کنید که کدام مهارت های سخت برای این شغل کاربرد بیشتری دارد.)

مهارت شغلی برای رزومه

نرم افزار کامپیوتر و دانش کاربردی

فهرست مشاغلی که شما را ملزم به استفاده از کامپیوتر و انواع خاصی از نرم افزارها نمی کنند بسیار کوتاه است. شما به احتمال زیاد می توانید مهارت های کامپیوتر را به دو یا سه مهارت فنی خاص برای رشته خود تقسیم کنید.

https://www.sid.ir/paper/174995/fa

طراحی

جدا از حرفه های بدیهی مانند گرافیک یا طراحی وب، مشاغلی در بازاریابی، تبلیغات، برندسازی، مهندسی و ساخت وساز وجود دارند که به نوعی مهارت طراحی نیاز دارند حتی اگر تنها برای طراحی ارائه ها باشد.

تحلیل داده ها

درک داده ها در حال حاضر بسیار رایج است، و مشاغل زیادی وجود دارند که در آن ها از شما خواسته می شود تا معیارها را تجزیه و تحلیل کنید و یک استفاده عملی از آن داشته باشید، و مهارت های تحلیلی را برای قرار دادن در رزومه خود بسیار ارزشمند می کنند.

مذاکره

مشاغل زیادی وجود دارند که شامل فروش یک محصول یا خدمات، خرید سهام یا کالا، معامله برای تولید یا حمل و نقل، ایجاد مشارکت برای تبلیغات یا سرمایه گذاری و غیره هستند.

ریاضیات

امور مالی، کسب وکار، مهندسی، ساخت وساز، تولید، تدارکات، مراقبت های بهداشتی و عملیات شما را ملزم می کند که در برخی از زمینه ها با ریاضی مهارت داشته باشید.

اگر در حرفه ای هستید که مهارت های بیشتری دارد، آن را به چند حوزه مهارتی خاص تر تقسیم کنید.

مدیریت پروژه

بسیاری از مشاغل به مهارت های مدیریت پروژه نیاز دارند. توانایی مدیریت جریان کار و تکمیل وظایف به موقع بخشی از مدیریت پروژه است. شاید شما در گذشته از نرم افزارهای مدیریت پروژه استفاده کرده اید یا پروژه ای را زودتر از موعد به اتمام رسانده اید که همگی نشان دهنده مدیریت خوب پروژه هستند.

 بازار یابی

بازاریابی شامل فروش و ترویج محصولات و خدمات است. حتی اگر به خودی خود یک بازاریاب نباشید، ممکن است بسیاری از شرکت ها به این مهارت سخت بپردازند. دانستن نکات برجسته و مزایای محصولات و خدمات شرکت شما، و توانایی صحبت یا نوشتن در مورد آنها، می تواند برای بسیاری از مشاغل مختلف ارزشمند باشد. اگر تجربه بازاریابی یا رسانه های اجتماعی خاصی دارید، حتی بهتر است.

 اداری

حتی اگر شغل شما ماهیت اداری نداشته باشد، احتمالاً بخشی از نقش شماست. مهارت های اداری شامل کارهایی است که برای مدیریت نقش خود انجام می دهید: سازماندهی، برنامه ریزی، برنامه ریزی، نوشتن ایمیل، مدیریت فایل ها، و غیره.

 https://earthgreen.iranblog.net/

 

 

 
+ نوشته شده در شنبه 24 دی 1401ساعت 22:39 توسط shakiba |